diumenge, 13 de març del 2011

AGRAIMENTS

Des de Girona Orgullosa volem agrair a tothom que va venir a la "2a Lectura de Poemes" la seva assistència.

Volem agrair l'assistència a:

... les companyes i amigues del GLG (gràcies Agustina!)

... la Judith del Bar/Restaurant Via Augusta de Girona (C/Força, 5) per haver-nos deixat celebrar aquesta lectura de poemes, per commemorar els 100 anys del Dia Internacional de la Dona Treballadora, en un local tan fantàstic i acollidor. Per fer justícia, heu de saber que la Judith és una persona meravellosa, amb una sensibilitat especial i una visió del món i de la vida que és digne d'enveja (enveja sana). Gracies Judith!!!

Un agraiment molt, molt especial a:

http://orgullosagirona.bloc.cat/gallery/20237/20237-115673.jpg... l'Ofèlia Carbonell per la seva actuació, acompanyament i interpretació, amb el violoncel, de peces tan especials i tan arrelades a la nostra cultura... la cultura Catalana com són "Caterina d'Alió", "La dama d'Aragó" i "La filla del marxant". Ofèlia, esperem comptar amb la teva presència en altres actes. Gràcies Ofèlia!!!

I, l'agraiment més emotiu per a:

... la Marta Salvans. Sentir a la Marta recitar els seus propis poemes és tota una explossió de sensacions i sentiments. Cada poema de la Marta impregnava l'àmbient de sensacions com ràbia, lluita, incompressió, superació, dolçor, tendresa... amor!!! La marta és la viva imatge de la "dona lluitadora"... Gràcies Marta!!!

Us esperem a tothom als propers actes de Girona Orgullosa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada